RUFF


RUFF har mere end 70 års erfaring på markedet med Toroidal, spiral og lineare viklemaskiner – Deres kerne produktion er dog stadig Toroidal viklemaskiner.
Der findes mere end 45 forskellige viklehoveder til en Toroidal maskine, alle med mange forskellige muligheder indenfor bla. diameter på tråden der vikles med og med kernediameteren.
Spiralviklingsmaskinen er designet til højhastigheds non-stop produktion, og er fuldt programmerbar derud over har den rigtig mange spændende automatiske funktioner bla. kontrol af modstandsværdi, regulering af pitchændring, viklingshastighed og side om side præcisionsviklinger osv.
En lineare maskine, er udviklet til en helt anden type spoler/oprulning, og yderst fleksibel både i opbygningen og for den operatør der skal betjene maskinen.
Disse 3 forskellige viklemaskiner fra Ruff kan alle tilpasses og opbygges så de hver især giver en virksomhed mulighed for at få en viklemaskine med lige præcis de specifikationer som de skal bruge.
-Alle maskinerne er udviklet så de er brugervenlige, fleksible og ikke mindst økonomiske, både i brug og som investering
Både Toroidal og Lineare maskinerne kan fås kan fås som bordmodel og/eller som en lidt større model gulvmaskine der er opbygget på en bænk, hvor imod en spiralmaskine er opbygget på egen stand.
Det giver mulighed for at vælge den perfekte maskinkombination til helt specifikke opgaver.
Noget rigtig smart som er en del af deres ”modulært designsystem” er, at de bruger ens komponenter på tværs af hele deres sortimentet i alle RUFF-spoleviklingsmaskiner. Dette er med til at forkorte leveringstiderne og samtidig giver det gode muligheder ved opbygning af nye maskiner, og ved eftermontering/ombygning på eksisterende maskiner.
Det er en yderst professionel og kvalitetsbevidst leverandør af alt produktionsudstyr indenfor vikleindustrien, en Tysk familieejet virksomhed, med flere årtiers erfaring med spolevikling hvilket giver dem enorm teknisk knowhow. Ruff opfylder de krav som kunder indenfor transformator, solenergi, elektriske apparater og ikke mindst elektronikindustrien stiller.
Grundstenen til virksomheden RUFF blev lagt for mere end 70 år siden i en mindre lade bygning nær München, og siden er det kun gået fremad. De har specialiseret sig indenfor produktion af højkvalitets spoleoprulningsmaskiner og med et salg på næsten 20.000 maskiner fordelt i mere end 100 lande, kan de godt kalde sig en af verdens førende på dette område, og med tiden er RUFF er blevet et synonym for højteknologisk spoleoprulningsudstyr.
De har egen produktion af alle de mekaniske dele, som de bruger i et 6000 m² stort produktionsanlæg udstyret med topmoderne CNC produktionsmaskiner.

Mød os på  stand G-5638

1