Meteor


Meteor er en af vores leverandører af viklemaskiner, og har rødder der kan spores tilbage til midten af 1940´erne, hvor den schweiziske virksomhed hovedsageligt producerede bore/slibemaskiner. I begyndelsen af 1950'erne begyndte virksomheden at fremstille de viklemaskiner som vi kender i dag.
-Og med næsten 80 års erfaring i finmekanik, er Meteor i toppen når man snakker vikleteknologi.
Meteors udvalg af viklemaskiner er ikke super stort, men til gengæld kan samtlige maskiner udbygges med ekstra udstyr og sammensættes så de tilpasses til den enkelte kunde.
De har viklemaskiner i forskellige størrelser, og den store PRA1000 er en automatisk tromleviklemaskine der kan vikle på 2 x 6 eller 2 x 10 spoler ad gangen, fordelen ved at kunne vikle flere spoler er at tiden imellem spole skift nedsættes mærkbart, både pga. den høje vikle kapacitet, men også fordi den maksimale hastighed sammen med det smarte trådføder system, gør at det kun tager 2 sek. når der skiftes spoletråd.
Den helt lille M22 kan lave en enkelt spole ad gangen, med en max. længde på 1200 mm.
En M22 har 3 forskellige mulighed med tråden der skal vikles: såsom glidetrådsføringer, rulletrådføringer, rørformede trådføringer
Begge maskiners egenskaber omfatter en høj grad af fleksibilitet, som gør at de er i stand til at reagere på selv de mest specifikke kundeønsker.


Vi er naturligvis behjælpelig med at finde den rette viklemaskine til Jeres behov. Kontakt os gerne for yderlig information.

Mød os på  stand G-5638

1