Norwe


Tysk producent & Norsk kvalitet der går rigtig godt i spænd.
Norwe, som startede tilbage i 1956 blev lynhurtigt specialister indenfor udvikling og fremstilling af spole forme til vikleindustrien
Udover, at Norwe til dato er en af Verdens førende virksomheder af spole forme/Coilforme er det også vores leverandør. Disse spole/coils bruges bl.a. til litzetråd som er produceret af PacklitzWire.
Det er en virksomhed som i ca. 70 år har haft fokus på nye teknologiske, logistiske og miljømæssige udfordringer og derved fleksibelt og hurtigt at tilpasse interne produktionsprocesser til kundernes krav hvilket sikrer pålideligheden af produktkvaliteten i forbindelse med en maksimal produktions- og funktionsgaranti hos kunden.
Der er ca. 25.000 forskellige forme i deres produktsortiment, og anvendelsesområderne spænder lige fra specialdesigns ud fra kundens specifikationer til mere almindelige standard produkter.
Norwe følger med tiden og ikke mindst kampen for miljøet, hvilket de gør ved at producere mere og mere i 3D-print, biobaseret plastmateriale og materiale med halogenfri flammebeskyttelse. Deres miljøhåndtering og certificering i henhold til DIN EN ISO 14001:2015 understreger, hvor stor et hjertebarn miljøet er for Norwe.

Mød os på  stand G-5638

1