PacklitzWire


Vores Tyske leverandør af kvalitets Litze kobbertråd. En gammel familievirksomhed hvor historien starter tilbage i 1933, oprindeligt med produktion af fint rustfrit stål og kromnikkeltråd. -Nu er de produktspecialister indenfor high-frequency litz wire med eksport til hele verden.
Litze fra Pack er opdelt i 2 hovedkategorier:
Litz wire: Dækker over RUPALIT® high-frequency litz wires også kaldet HF-Litze. Der findes flere forskellige slags Rupalit Litze alt efter hvilken specifikationer en kunde har. Der er den helt klassiske (Rupalit Classic) som består af flere kobbertråde der er twistet og uden om spinning af et ydremateriale – over til den mere specifikke Rupalit Safety Profile som er en firkantet litze, den er self-bonding dvs. den behøver ikke en spole for at blive viklet, kan klare højere temperaturer og der er et stort udvalg i materialer den kan om spinnes med.
Fine wire: Består af 3 forskellige, Rupex, Rupol og Rutherm. Fælles for dem alle er at det er en magnetisk tråd og er ”kun” én tråd. Der findes i forskellige tykkelser og med forskellige specifikationer mht. temperatur, self-bonding, mulighed for at bruges til lodning mm.
Som standard er Fine wire også kobbertråd, men kan fås i Aluminium.
Langt de fleste HF-Litze tråde produceres ud fra kundernes specifikationer omkring antal tråde, tykkelsen pr. tråd, antal kg/mtr. og evt. om tråden skal være lakeret eller om spunnet med f.eks. Silke, polyamid, bomuld mm. der er mange materialemuligheder, og de forskellige muligheder afhænger bla. af hvad tråden skal bruges til og hvor høj temperatur skal den kunne modstå.
Som standard er den mindste tråd 0,016 mm i diameter, men har en kunde behov for en tråd der er ud over standarden, så er Pack altid behjælpelig med muligheden herfor uanset om det er mindre eller større end hvad der er standard.


Har I spørgsmål, så kontakt os gerne, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige Litze til Jeres behov.

Mød os på  stand G-5638

1