HIOS


HIOS = Japansk kvalitet i absolut topklasse, og vores leverandør af elektriske skruemaskiner, momenttestere samt tilbehør som kan bruges sammen med. Den mindste skruemaskine, en BL-2000 spænder helt nede fra 0,02 Nm, og den største model, en VBH-302PS kan spænde op til 10,0 Nm. Uanset hvilken model der er behov for, så har HIOS en maskine der kan klare opgaven. Udover at hver model har et godt spænd i Nm, så har de forskellige modeller en masse spændende features bla. push to start, display, counter, med/uden kul osv. Ydermere har HIOS udviklet forskellige hjælpemidler som kan sammensættes med skruemaskinerne i form af bla. automatisk skrue-føder og de har udviklet en bord-stand med arm hvor skruemaskinen kan monteres så operatørens arbejde gøres meget lettere, og uden ergonomiske forkerte arbejdsstillinger.
Udvalget af elektriske skruemaskiner er stort - Meget stort. Derfor tør vi næsten garantere Jer, at der findes en model med eller uden features/tilbehør der egner sig perfekt til alle typer af montage og produktion.
HIOS bruger enorme ressourcer på hele tiden at nytænke og udvikle, og derudover tager de hånd om det globale miljø med bla. miljøvenlige skruetrækkere, der ikke producerer skadelige kulstøv. -HIOS har et mål om at alle deres skruemaskiner i fremtiden kan følge denne trend.

Mød os på  stand G-5638

1