Ramatech


Ramatech er en af vores leverandører indenfor automationsløsninger til kabelbehandling, det er en teknologivirksomhed med base i Schweiz og Tyskland med over 30 års erfaring.
– Deres udvalg af Cut & Strip - RAMATECH SPEEDY 40 - og RAMATECH RS 40 er forholdsvis begrænset, men til gengæld er deres udvalg viklemoduler der kan tilkobles, yderst velassorteret. Viklemodulerne bliver brugt i produktionslinjer både som føder af ledning/kabel ind i maskinen, og til at oprulle færdige længder. Dette betyder bla. at det færdige kabel eller ledning oprulles direkte på en spole eller et hjul, og på den måde gøres processen meget lettere både for den procesoperatør der betjener maskinen, men også i forbindelse med pakning af færdige emner.
Vi ved, at vores kunder har forskellige behov, og selvom udvalget af Cut & Strip ikke er det største, så er der ingen grund til bekymring. Ramatech’ s løsninger er gennemprøvede produktionslinjer og fuldt ud opdateret og topudviklet. Ramatech udnytter deres tekniske ekspertise sammen med kombination af knowhow, opfindsomhed og erfaring, så deres maskiner og produktionslinjer på den måde tilpasses til den enkelte virksomhed.

Mød os på  stand G-5638

1