Wezag/WDT


Tyske Wezag - Schweiziske WDT en fusion i absolut topklasse, og hvor Wezag som de har valgt at kalde sig, har formået at få det bedste fra begge virksomheder til at gå op i en højere enhed.
Wezag er producent af pneumatiske og hydrauliske maskiner til både krimp, men også til ”cut & strip” af ledninger.
Derud over tilbyder de forskellige håndtænger, og som de første i verden har Wezag udviklet en digital håndtang med integreret overvågning af hele krimp processen, hvilket bla. betyder at krimpets realtid kontrolleres, og det bedste er at alle resultater kan spores og dokumenteres.
- Håndtængerne (både manuelle og digitale) består ofte af ét håndtag og dertil kan man få forskellige størrelser kæber alt efter størrelsen på den ledning der skal krimpes.
En håndtang fra Wezag er den perfekte løsning til bla. reparation og i småproduktioner.
Generelt er både maskiner og håndtænger fra Wezag kendetegnet ved at være pålidelig, holdbar og ikke mindst robuste.
Wezag har i 2022 frigivet deres første elektro pneumatiske cutting maskine – Den helt nye UC-820 som har endnu større arbejdsområde og kan klippe flere forskellige typer at ledning og slanger – Og i flere forskellige længder.
Der er et meget brugervenligt touchpanel, så der ikke længere er et behov for at have manualen liggende i produktionen og grundet det integreret sensorsystem, registrerer en UP-820 selv højden på det du klipper, så den eneste opgave procesoperatøren har er at indstille længden ud fra specifikationerne på det ønskede produkt. Jo nemmere produktion jo færre fejl.

Har du brug for en snak omkring hvad vi kan tilbyde, så kontakt os gerne

Mød os på  stand G-5638

1