DOMINO PRINTING


Domino Printing UK med base i Liverpool, er vores leverandør af forskellige inkjet printere, og de modeller vi tilbyder er: M1630 og IMS 291/295. Den forholdsvise nye industrielle model M1630 er utrolig brugervenlig, og kræver ikke det store servicebesøg da operatørerne selv kan skifte blækpatroner og rense den – Dog skal den have skiftet filtre mm. Som er omfattet af et mindre årligt service udført af en af vores teknikere.
En IMS printer kræver mere af operatøren og minimum et stort årligt service med rens og blækskifte fra vores tekniker, men den er til gengæld billigere i forbrugsvare.
Uanset hvilken printer man ønsker kan den bla. printe på flere forskellige typer og størrelser af ledning og kabel.
Hvad der skal stå, skrifttype og hvilken farve der skal bruges, er i langt de fleste tilfælde op til kundes ønske, dog er der ved enkelte typer ledning ikke andre muligheder end sort eller hvid farve.
Udover printere, har Domino Printing også de forbrugsvarer og reservedele der skal bruges: Blæk, make-up, wash osv.
-Vi har som regel forbrugsvare på lager til omgående levering, dog er blæk en vare vi udelukkende køber hjem når vi modtager en ordre fra kunden, da der er en forholdsvis kort holdbarhed på produktet. På den måde er vi sikre på, altid at levere en vare der kvalitetsmæssigt lever op til både Jeres og vores forventninger.
Domino Printing er en af Verdens største producenter af printere, og deres produktsortiment er enormt stort, og de 2 slags printere vi tilbyder, er kun en brøkdel af hvad de har. Udover at de har printere der kan printe på noget så simpelt som en ledning eller div. emballager, og andet som vi ser i hverdagen,  så har de printudstyr til at printe direkte på f.eks. cigarer og cigarillos.
Hos Matech Systems servicerer og reparerer vi printerne efter kundens behov. Vi vejleder og uddanner Jeres personale, så ingen er usikre på om I gør rigtig eller forkert. Dette gælder uanset om det drejer sig om en M1630 eller en IMS printer.
Domino´s inkjet printere er fuldt integrer bare med f.eks. Komax maskiner.


-Som med alle andre maskiner vi forhandler, anbefaler vi at lave en serviceaftale. På den måde kan vores kunder være sikre på at deres produktionslinjer hele tiden er serviceret og opdateret. Kontakt os gerne for yderlige oplysninger.

 

Mød os på  stand G-5638

1