Mecal Srl.


Italiensk leverandør med sans for mekanik, teknologi og ikke mindst høj kvalitet.
-Og vores producent af halvautomatisk og/eller fuld automatisk Presse og mini-applikatorer til krimpning af mange forskellige terminaler.
En presse fra Mecal fås enten som semi-automatisk (bordmodel) eller som fuldautomatisk (integreret i en cut & stripmaskine, f.eks. i flere af Komax´ maskiner)
Det er en meget kompakt og solid maskine, den er bygget i ét stykke af støbejern, hvilket er med til at give en god stivhed, som gør at resultatet og kvaliteten af det krimpede emne er i top.
Som standard har f.eks en TT-Presse en slaglængde på 40 mm og Krympehøjden har en max. på 135,8 mm +/-0,02 mm, hvor en P-120 har en standard slaglængde på op til 50 mm og meget nemt kan justere krimphøjden til 212 mm +/-0,02 mm
Uanset hvilken presse fra Mecal man vælger, så er sikkerheden høj, og inkluderer altid sikkerhedsafdækning, rullearm, fodkontakt i henhold til den internationale sikkerhedsstandard og CE-godkendelse
Selve Pressen er en standard vare, med mulighed for kunde specifikke modifikationer, mens applikatorer opbygges ud fra den terminal som kunden skal have påkrimpet. Det kan både være end-feed og side-feed. Ved bestilling af en applikator skal vi altid bruge ca. 1 meter af båndvaren der skal påkrimpes, så applikatoren opbygges ud fra den specifikke terminal, og afprøves af Mecal inden den sendes op til os.
Mecal går ikke på kompromis, og deres produkter er i toppen med hensyn til kvalitet, service, udvikling og teknologi.

Mecal er både ISO9001 og ISO14001certificeret.

Mød os på  stand G-5638

1