Zoller & Fröhlich


En Tysk leverandør som er specialister indenfor forskellige slags tyller og siden midt 1990 ´erne har de sat udviklinger af 3D scannere på deres cv.
Det er vores leverandør af tyller, terminaler & mindre maskiner. Tyllerne kan alle krimpes på ledninger ved hjælp af håndtænger eller ”cut and strip” maskiner.
Tyllerne kan leveres i mange udgaver – isolerede og u-isolerede – og i alle de størrelser man bruger i produktioner verden over, lige fra den helt lille isolerede 0,14 x 6mm til den helt store u-isolerede på 240 x 40mm. Tyllerne kan fås i løsvægt i poser af forskelligstørrelse alt efter størrelsen på tyllen, den findes på ruller, som bælter og i små sortimentsbokse, alt sammen afhængig af den enkelte kundes produktion, størrelse og behov.
-Ydermere findes tyller fra Zoller & Fröhlich i følgende standarder: Z&F, DIN og KDS - Og langt de fleste tyller er UL-Godkendte.


Zoller & Fröhlich´s historie går helt tilbage til starten af 60´erne og blev startet op i en gammel kulkælder i Wangen im Allgäu – Samme by som de stadig er beliggende i, dog er kulkælderen skiftet ud med moderne produktionsfaciliteter.
-I slut 60´erne kom de første isolerede tyller på markedet og siden er det gået slag i slag.

Zoller & Fröhlich er en elektroteknisk virksomhed der bestræber sig på hele tiden at udvikle. De sætter en ære i videre og ny udvikle deres produkter og sender gerne kreative løsninger ud i livet. I starten af 80´erne kom den første krimp maskine, midt i 90 érne lancerede de den første visuelle 3D scanner.

Og så sent som i efteråret 2021 præsenterede de den helt nye skæremaskine Z+F EVOCUT® - En lille kompakt maskine der imponerer med hurtige behandlingstider og fleksible applikationer. Et yderst nemt betjeningspanel med 5" display, og med rigtig mange muligheder for at gøre produktionen nemmere og mere effektiv. -En EVOCUT® er fuld integrer bar med WPC.

Vi har et sort udvalg af tyller på lager, både i poser og på bånd - også samme størrelse i flere farver. 
 

Mød os på  stand G-5638

1