STOCKO CONTACT

STOCKO´S sortiment er rigtig stort og spænder lige fra konnektorer og loddefri ringsko/spadesko til forskellige størrelser og materialer af krimpkontakter. Deres produkter af div. stik og konnektorer findes næsten overalt i Verden indenfor elektronikindustrien.

Som førende producent af elektromekaniske komponenter har STOCKO en bred vifte af konnektorsystemer og det efterhånden gamle og meget brugte ”IDC-design” er naturligvis i overensstemmelse med RAST 2.5 og RAST 5 standardspecifikationerne. -IDC-designet har eksisteret siden 1950'erne, og i starten var stikket "kun" udviklet til et-leddet ledninger, hvor det i dag er muligt at klemme et IDC-Design stik på forskellige typer af Ribbon kabler.

Udover sortimentet af stik og konnektorer har de også semi- og fuldautomatiske maskiner, udviklet med fokus på effektiv produktion og minimale skift og omkostninger under produktion. -De har også almindelige små håndtænger til reparations og mindre monteringsopgaver.

Vi, Matech Systems er lagerførende i rigtig mange forskellige stik, konnektorer og terminaler, både til omgående levering, levering når vores kunder ønsker det, og ikke mindst levering jf. Stockos produktionsplan.

Stocko CONTACT er en yderst velrenommeret virksomhed, med næsten 120 års erfaring indenfor produktion af sikre stik-forbindelser, og i de sidste 25 år har de været en del af Wieland gruppen. Stocko bruger en del kræfter på bla. udvikling & design men også optimering af logistik og markedsføring er den stor del af deres engagement.De opererer på et marked præget af højt innovationspres, høje kvalitetskrav fra kundernes side og en hyppig efterspørgsel efter skræddersyede designløsninger.Alt hvad Stocko udvikler og designer bliver afprøvet på eget laboratorie og testcenter inden produktet frigives til endelig produktion og salg. På den måde sikre De sig, at det de udvikler lever fuldt ud op til de store krav industrien kræver.Deres ekspertise, vilje til at forny sig og motiverende tilgang gør dem godt rustede til at tackle de konstante udfordringer, som de står over for inden for alle områder af udvikling, produktion, distribution og ikke mindst kundeservice.

 

Mød os på  stand G-5638

1