Komax

Komax er verdens største producent og leverandør af maskiner til ledningskonfektionerings branchen heriblandt bla. Tavlebyggere og elektronikproducenter, men også indenfor bil- og medicinalindustrien.

Komax er som en pioner inden for automatiseret ledningsbearbejdning, og giver kunder innovative og bæredygtige løsninger. Komax fremstiller både serie- og kundespecifikke maskiner, der imødekommer enhver grad af automatisering og tilpasning. Deres udvalg af kvalitetssikringsmoduler, testsystemer og intelligente netværksløsninger fuldender porteføljen og sikrer en sikker og effektiv produktion.

En af de størreste maskiner Komax har i programmet er en ”Zeta” hvor manuelle processer reduceres til et minimum og alle arbejdsgange som klip, af isolering, på krimpning af terminaler sker i en og samme produktion. Ydermere samles ledningerne med tape og skal der print  på hver enkelt ledning, så klares dette også. En Zeta kan bearbejde op til 36 ledninger i samme produktionsgang.

En ”Zeta´s” modsætning er den lille semiautomatiske ”Mira 32”, der er designet til ledninger op til 4 mm2, som bla. bruges i bil- og industrisektoren, kan af isolere med V-blade hvilket giver en fint snit hvad enten materialet er PVC-, PE- eller PP. -Denne maskine kræver udelukkende 220V og er klar til brug så snart stikket er sat i kontakten. Den vejer kun 4,5 kg – Så den er nem at tage med rundt i produktionslokalet.

-Komax´ portefølje er enormt stort, og der uden tvivl en maskine til ethvert behov hvad enten det er en lille semiautomatisk bordmodel eller en stor fuldautomatisk produktionslinje der er brug for.

Siden 1975 er Komax vokset fra en 3-mandsvirksomhed til en koncern med mere end 40 virksomheder fordelt i hele verden og mere end 2.000 ansatte. Tilbage i 1980 indledte virksomhedens grundlægger Max Koch væksten i udlandet med grundlæggelsen af ​​Komax USA, og har fortsat med at forfølge denne ekspansion lige siden. Komax har etableret sig som markeds- og teknologileder i de seneste årtier takket være sin kontinuerlige udvikling af innovative, nye løsninger til automatiseret ledningsbearbejdning. -Allerede tilbage i 1982 var et vigtigt år, hvor Komax lancerede verdens første elektronisk styrede fuldautomatiske krimpemaskine.

 

Matech Systems tilbyder salg, installation og service af alle typer maskiner fra Komax. Kontakt os gerne for yderlig information, råd og vejledning

Mød os på  stand G-5638

1